28. januar 2023
  Search

Nastavak teksta

 

U delegaciji su bili Nenad Đorđević, dr Slaviša Pešić, Nebojša Rapaić, Ervin Pašanović, Branislav Petrović, Milena Ristić i Ališa Metson. Predsednik Upravnog odbora Nenad Đorđević i potpredsednik stručnog saveta Klastera nekretnine dr Slaviša Pešić su odžali sastanke sa predstavnicima vodećih kompanija iz SAD, nacionalnih asocijacija, sa članovima i predsednicima Komiteta za konferencije i globalne saveze, sa programskom direktorkom Komiteta za konferencije Roz Krajner, direktorom za Komiteta za Globlane saveze DŽo Šnajderom i sa izvršnom direktorkom fonda IHC Global Silvijom Lukini sa kojom je dogovoren nastavak saradnje (Klaster nekretnine će nastaviti da drži kurseve za stručne specijalizacije posrednika u prometu nekretnina, kao što je REMB, ABR Kurs i ostali). Klaster nekretnine ja zaključio sporazum o saradnji Grčkom asocijacijom Realtora, koji su potpisali Nenad Đorđević i predsednica “Hellenic Association of Realtors” Aleksandra Sekuri.

U saradnji sa Ministarstvom Spoljnih Poslova - Ambasadom Republike Srbije u SAD i NAR-om, 04. novembra 2017. godine smo organizovali prezentaciju “The Benefits of Doing Business in Serbia”. O poslovnom ambijentu u Republici Srbiji, mogućnostima za ulaganje i tržištu nekretnina su govorili Ambasador Republike Srbije u SAD Đerđ Matković i član Stručnog Saveta Klastera nekretnine Ališa Metson. Skoro sva mesta u “Global Real Estate Theatre” u kojem je prezentacija održana su bila popunjena, a veliki broj prisutnih je najavio dolazak u Beograd za 17. april 2018. godine, kada će se održati Stručno savetovanje NAUČI DA USPEŠ.

Nastup Klastera nekretnine na konferenciji je bio zapažen od strane većine učesnika. Od velikog broja stranih delegacija i od predstavnika domaćina, NAR smo dobili pohvale za organizaciju nastupa na konferenciji i predstavljanje privrednog potencijala i tržišta nekretnina Srbije. Naši predstavnici, Ambasador Đerđ Matković i Generalni Konzul Republike Srbije Dejan Radulović su odgovarali na pitanja učesnika konferencije i uspešno predstavili Srbiju na najznačajnijem globalnom skupu profesionalaca koji se bave prometom nekretnina.

 

 

 

 

 

Syndicate   Print  

Klaster nekretnine  .  O nama  .  Šta je klaster  .  Vesti  .  Press pregled  .  Korisni saveti  .  Zakonski okvir  .  Mapa portala  .  Login  .  Registar članica
Ministarstvo ne odgovara za sadržaj koji postavljaju članice klastera!
Portal implementirao: Centar za konkurentnost i razvoj klastera, Fakultet tehničkih nauka