Mode:  
28. januar 2023
  Search

Nastavak teksta

Posle pohađanja kursa i položenog testa, polaznici kursa moraju da dokažu praksu u zastupanju kupaca, nakon čega automatski postaju članovi REBAC (veće agenata - posrednika koji zastupaju kupce) – pre toga naravno morate da budete članovi NAR, što zaposleni-agenti, članova Klastera nekretnine mogu da budu, ako su položili Stručni ispit i upisani u Registar posrednika.

Upisivanjem u bazu podataka REBAC stiču se određene prednosti na međunarodnom tržištu, tj. svi oni koji znaju šta je ABR oznaka i REBAC (a na Zapadu to znaju skoro svi potencijalni klijenti) će Vas pronaći u REBAC bazi kada traže ABR specijaliste u Srbiji (odnosno one agente koji treba da rade sa njima kao kupcima).

Kurs organizujemo uz podršku IHC Global fondacije koja nas je oslobodila plaćanja obaveza koje bismo imali da ih organizujemo na komercialnoj osnovi, te kurs ima ovu cenu (njegova uobičajena cena iznosi 175 USD). Zahvaljujući velikom angažovanju dr. Slaviše Pešića koji će biti i predavač, za ovaj kurs je preveo i priručnik, uspeli smo da postignemo dogovor sa IHC Global i da dobijemo pravo da organizujemo kurseve.

 

      

Print  

Klaster nekretnine  .  O nama  .  Šta je klaster  .  Vesti  .  Press pregled  .  Korisni saveti  .  Zakonski okvir  .  Mapa portala  .  Login  .  Registar članica
Ministarstvo ne odgovara za sadržaj koji postavljaju članice klastera!
Portal implementirao: Centar za konkurentnost i razvoj klastera, Fakultet tehničkih nauka