10. decembar 2022
  Search

Nastavak teksta

Gost Hrvatske Gopsodarske Komore na 22. Forumu poslovanja nekretninama je bio Željko Stojanović, rukovodilac Grupe za razvoj usluga i nacionalnog brenda Srbije, Sektora za trgovinu, usluge i politiku konkurencije, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Otvarajući Forum potpredsednik Hrvatske Gospodarske Komore za turizam, trgovinu i finansije Josip Zaher je rekao da podaci o tržištu nekretnina upućuju na zaustavljanje pada tržišta nekretnina u Hrvatskoj. Ministarka graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske Anka Mrak-Taritaš je govorila o novinama u sistemu prostornog planiranja u Hrvatskoj, a predstavnici Ministarstva privrede i Ministarstva finansija Republike Hrvatske su govroili o novinama u poreskom sistemu Republike Hrvatske, kao i o primeni Zakona o posredovanju u prometu nekretnina.

Više o Forumu ovde...

 

 

Klaster nekretnine  .  O nama  .  Šta je klaster  .  Vesti  .  Press pregled  .  Korisni saveti  .  Zakonski okvir  .  Mapa portala  .  Login  .  Registar članica
Ministarstvo ne odgovara za sadržaj koji postavljaju članice klastera!
Portal implementirao: Centar za konkurentnost i razvoj klastera, Fakultet tehničkih nauka