Friday, December 9, 2022
  Search

Riznica - O nama..

 

Agencija za nekretnine “RIZNICA” osnovana je 2004 god. u Nišu.

Osnovna delatnost agencije “RIZNICA” je posredovanje u prometu nekretnina.

Pored toga, agencija je registrovana i za druge poslovne aktivnosti, pre svega za konsalting, menadžment i usluge reklame i propagande.

U delu nekretnina, agencija je već dokazala visoku profesionalnost na tržištu Niša. Posvećenost zahtevima klijenata, težnja da se učini najbolje za klijente u datom momentu, kao i razrađene tehničke mogućnosti doveli su do toga da se klijenti, nakon prvog uspešno realizovanog posla, rado vraćaju u “RIZNICU” sa svakom novom potrebom iz delokruga agencije. Agencija teži da, uz profesionalnost u ispunjenju zahteva, sa klijentima ima takav pristup kojim stiče nove prijatelje među njima.

Novine u načinu oglašavanja, periodično štampanje svog biltena sa delom ponude i potražnje nekretnina koji je bio prvi te vrste među niškim agencijama samo su deo tehničkih unapređenja koje je agencija “RIZNICA” učinila u svom poslu za kratko vreme postojanja. I ovaj veb sajt predstavlja rezultat napora da se klijentima pruži što kompletnija i kvalitetnija informacija, kako bi mogli da blagovremeno dođu do informacija koje su im potrebne ili ih plasiraju zainteresovanima. Publika je visok kvalitet sajta nagradila svojim glasovima na NIS PETROL WEB FESTU koji je održan krajem 2007 god., i na kome je veb sajt agencije “RIZNICA” zauzeo visoko 10. mestu među 385 prijavljenih poslovnih veb sajtova iz regiona.

Sve ovo je doprinelo da Agencija “RIZNICA” stiče sve više poštovanja ne samo među klijentima, već i među svojim kolegama.

Syndicate   Print  

 

Ministarstvo ne odgovara za sadržaj koji postavljaju članice klastera!
Portal implementirao: Centar za konkurentnost i razvoj klastera, Fakultet tehničkih nauka