28. januar 2023
  Search

KLASTER NEKRETNINE NA MEĐUNARODNOM SAJMU REAL VIENNA 2011.

Klaster nekretnine, kao i tri njegove članice, uspešno su se predstavili velikom broju posetilaca ovog specijalizovanog sajma za promovisanje investicija u nepokretnosti u zemljama centralne i istočne Evrope na zajedničkom štandu Republike Srbije. Za organizaciju učešća izlagača iz naše zemlje bila je zadužena SIEPA, sa kojom je Klaster uspostavio odličnu saradnju.

Ukupno je učestvovalo 130 izlagača iz 19 evropskih zemalja,  a u fokusu programa sajma bilo је predstavljanje investicionih mogućnosti, lokacija i projekata, kao i povezivanje sa investitorima u nepokretnosti u zemljama centralne i istočne Evrope.

Poslovni ljudi iz cele Evrope, a naročito iz Austrije i Nemačke, iskazali su interesovanje za investiranje u poljoprivredno zemljište, poslovne i industrijske objekte u Srbiji. Svi članovi Klastera koji su učestvovali na REAL VIENNA zadovoljni  su gradom domaćinom (naročito prijemom kod gradonačelnika Beča), kao i ostvarenim korisnim poslovnim kontaktima i stečenim iskustvima. 

 

 

 

 

 

Klaster nekretnine  .  O nama  .  Šta je klaster  .  Vesti  .  Press pregled  .  Korisni saveti  .  Zakonski okvir  .  Mapa portala  .  Login  .  Registar članica
Ministarstvo ne odgovara za sadržaj koji postavljaju članice klastera!
Portal implementirao: Centar za konkurentnost i razvoj klastera, Fakultet tehničkih nauka