Stručno savetovanje se održava u Maloj sali Doma Narodne skupštine od 08.30 do 13.30 časova, a od 14.00 časova 01. aprila do 18.00 časova 02. aprila 2016. godine u hotelu Park u Beogradu, ul. Njegoševa br. 2. Vodeći međunarodni eksperti iz sveta nekretnina predstaviće srpskim posrednicima najbolju svetsku praksu poslovanja sa nekretninama, kroz interaktivan rad. Od povezivanja sa asocijacijama FIABCI, CEREAN i nacionalnih udruženja posrednika iz država članica EU, Ruske Federacije, NR Kine, Indije, SAD i država sa Arabijskog poluostrva, učesnici Stručnog savetovanja očekuju i konkretne poslovne rezultate.

 

Veliki broj predavača će biti iz inostranstva (SAD, Indije, Belgije, Španije, Grčke, Slovenije i Hrvatske). Govorićemo o radno-pravnim problemima u ovoj oblasti, primeni Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma (posrednici u prometu i zakupu nepokretnosti su obveznici na koje se odnose odredbe ovog Zakona), marketingu agencija za nekretnine, povećanju konkurentnosti privrednih subjekata koji se bave posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti, unapređenju znanja i veština agenata i privlačenju stranih investitora u komercjalne i rezidencijalne projekte u Srbiji.

 

Posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti u Srbiji, kao oblast poslovnih usluga, doživelo je značajnu transformaciju - iz neuređenog u zakonski uređeno stanje - u periodu od donošenja Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti krajem 2013. godine do danas. Ekonomski ambijent Srbije u oblasti posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti, u ovom trenutku, čine 620 privrednih društava i preduzetnika, kod kojih je zaposleno 1.120 lica sa položenim stručnim ispitom. Podaci o njima se nalaze u Registru posrednika, koji je dostupan svima na internet adresi www.mtt.gov.rs .

063 366Informacije o Stručnom savetovanju možete dobiti od administratora Klastera nekretnine Nebojše Ilića (mob. tel. 063 366 878, e-adresa: office@klasternekretnine.com), kao i od članova Programskog tima: Nenada Đorđevića (mob. tel. 063 215 808), Damira Borića (mob. tel. 063 304 280), Miroslava Cvetkovića (mob. tel. 063 265 993), mr. Milića Đokovića (mob. tel. 065 5544 755) i dr. Slaviše Pešića (mob. tel. 069 1999 406).

 

 

Klaster nekretnine  .  O nama  .  Šta je klaster  .  Vesti  .  Press pregled  .  Korisni saveti  .  Zakonski okvir  .  Mapa portala  .  Login  .  Registar članica
Ministarstvo ne odgovara za sadržaj koji postavljaju članice klastera!
Portal implementirao: Centar za konkurentnost i razvoj klastera, Fakultet tehničkih nauka