Tuesday, March 9, 2021
  Search

 

Sajam nekretnina u Nišu: Press konferencija

Konferencija-016Danas je u Media Centru održana press konferencija, povodom II Sajma nekretnina i investicija, koji će se održati 18-19.03.2011. u Domu vojske.

 

Na konferenciji su govorili Dragana Savić, menadžer sajma, Oliver Paunović direktor City Marketing centra i sajma, Ivana Jevtić, direktor Volks banke i Dr Slaviša Pešić, direktor agencije "Riznica".
Organizator ovog sajma je City Marketing centar po drugi put i u ime ove firme prisutne je pozdravila Dragana Savić, menadžer sajma, koja je najavila da će sajam svečano otvariti predsednik GO Medijana Dragoslav Ćirković 18. marta u 11h.

Konferencija-015Dr Slaviša Pešić, direktor agencije za nekretnine "Riznica", je pozdravio prisutne i zahvalio organizatoru na istrajnosti u organizaciji ovog sajma, jer su nekretnine i investicije jako povezani pojmovi i potrbni su ovom gradu zbog potsticaja na izgradnju, investiranje i otvaranje novih radnih mesta.

Pešić je rekao da je ovaj sajam u periodu kada se završava javna rasprava o nacrtu zakona u posredovanju prometa nekretnina, gde zakonodavstvo želi da doprinese agencijama da unaprede svoje poslovanje i doprinesu prometu nekretnina i investicijama. Rekao je da očekuje da će se na sajmu pojaviti investitori i privatna lica koji su zainteresovani da investiraju, grade, prodaju ili kupe u Nišu. Svi učesnici na sajmu iz oblasti nekretnina potrudiće se, da svim zainteresovanima pruže maksimalne informacije.

Izvor City of Niš

Syndicate   Print  

 

Ministarstvo ne odgovara za sadržaj koji postavljaju članice klastera!
Portal implementirao: Centar za konkurentnost i razvoj klastera, Fakultet tehničkih nauka